
Pomalu pečená vepřová kýta na rozmarýnu
Pečená vepřová kýta vcelku na rozmarýnu Víkend je tady s ním nový recept pro litinový hrnec! Tentokrát se vařilo v zeleném kulatém litinovém hrnci o pr. 28 cm. A copak bylo dobrého? Vepřová...
Pečená vepřová kýta vcelku na rozmarýnu Víkend je tady s ním nový recept pro litinový hrnec! Tentokrát se vařilo v zeleném kulatém litinovém hrnci o pr. 28 cm. A copak bylo dobrého? Vepřová...
Myslíte si, že rychlé koláče musí být nudné? Není to pravda. Mám pro vás tip ťop koláč s meruňkami, připravený ze šlehaného těsta z podmáslí! Chuťově je výborný, k přípravě p...
Když dojde na vepřové, patří krkovička k nejoblíbenějším kusům masa z pašíka. Je prorostlá tak akorát, hodí se tedy na smažení i pečení, aniž by výsledné dílo bylo vysušené. Pro dnešní recept js...
Holandské řízky se říká mletému masu, smíchanému se strouhaným sýrem. Běžně se z masové směsi tvarují placičky, které se obalí ve strouhance a opečou na pánvi. Já jsem se rozhodla ušetřit k...
Jedním z nejprodávanějších litinových hrnců tady na e-shopu je kulatý nízký hrnec, s průměrem 28 cm a masivní poklicí k tomu. Ani se nedivím, je totiž neskutečně univerzální.  ...
Každý měsíc se ocitám v Jilemnici, kam se synem dojíždím kvůli rovnátkům. Tenhle kraj v Podkrkonoší je mi velmi blízký, kousek odtud se narodil můj táta. Když mám čas, kupuji v místní ...
O víkendu vždycky peču, a tak tuhle sobotu nastal čas vyzkoušet, jak se ke svátečnímu moučníku postaví moje nová litinová forma na koláč. V e-shopu ji najdete TADY. (Koláčová forma čast...
Když si z lesa přinesete úrodu čerstvých hub, byl by hřích nenechat si pár kousků do guláše. Zpracujete do něj především měkčí kusy, které se nehodí na sušení. Houby jdou navíc s hovězím skv...
Pokud chcete křehký, libový, a přesto cenově dostupný kus steakového masa, sáhněte po vepřové panence. Zapomeňte však na to, že panenku nakrájíte na plátky a ty necháte usušit na pánvi. Aby byla ...
Smetanová omáčka na paprice, která, je-li dobře udělaná, přináší na stůl kulinářskou dobrotu, při jejíž konzumaci se strávníkům dělají boule za ušima. Aby tomu tak bylo, je třeba dodržet pár základníc...